capsalera

 

Sobre CulturaDelPa

A finals del 2009, a l’equip de l’Espiga d’Or  s’ens va ocórrer un ambiciós propòsit: Dirigir els nostres esforços i actius comunicatius, no per a fins purament comercials, sinó per a contribuir a retornar la cultura del pa al lloc que li pertocava. Així va néixer el blog de CulturaDelPa, amb l’objectiu de ser un espai de trobada entre els amants del bon pa, des de forners professionals, a aficionats casolans, passant per qualsevol amant del bon menjar.

Amb el temps, i d’igual manera que ho vaig fer jo personalment, CulturaDelPa va anar creixent i madurant, però sempre tenint clar pel què lluitava i pel què existia: La defensa de l’autenticitat d’un producte tant noble com auster, tant imitat com únic, tant saludable com complaent.

Ara, uns anys després, i vent l’evolució d’aquesta cultura del pa, estem gratament contents pel resultat, i pel poquet amb que hem pogut ajudar a aconseguir-ho. A cada cop més gent li importa i valora el què menja, i com no, li importa i valora el pa autèntic.

Al 2015 ens hem ‘rentat la cara’, per seguir reforçant encara més la nostra vocació d’ofici a aquest món, i poder seguir consolidant-nos com a un referent en la difusió de la cultura del bon pa, i del menjar de veritat.

Amb, i gràcies a tú, seguirem fent Cultura del Pa!
Jordi Morera

______________________________________________


Acerca de CulturaDelPan

A finales del 2009, al equipo de la l’Espiga d’Or se nos ocurrió un ambicioso propósito: Dirigir nuestros esfuerzos y activos comunicativos, no para fines puramente comerciales, sino para contribuir a devolver la cultura del pan al lugar que le correspondía. Así nació el blog de CulturaDelPa, con el objetivo de ser un espacio de encuentro entre los amantes del buen pan, desde panaderos profesionales, a aficionados caseros, pasando por cualquier amante de la buena comida.

Con el tiempo, y de igual manera que lo hice yo personalmente, CulturaDelPa fue creciendo y madurando, pero siempre teniendo claro por el qué luchaba y por el qué existía: La defensa de la autenticidad de un producto tan noble como austero, tan imitado como único, tan saludable como complaciente.

Ahora, unos años después, y viendo la evolución de esta cultura del pan, estamos gratamente contentos por el resultado, y por nuestro granito de arena con el que hemos podido ayudado a conseguirlo. A cada vez más gente le importa y valora lo que comen, y como no, le importa y valora el pan auténtico.

Ahora en 2015 nos hemos ‘lavado la cara’, para seguir reforzando todavía más nuestra vocación de oficio a este mundo, y poder seguir consolidándonos como un referente en la difusión de la cultura del buen pan y de la comida de verdad.

Por, y gracias a tí, seguiremos haciendo Cultura del Pan!
Jordi Morera

______________________________________________


About BreadCulture

Late 2009, the team of l’Espiga d’Or wanted to achieve an ambitious goal applying their efforts and communication assets, not for purely commercial purposes but to help and restore the BreadCulture. Thus was born the BreadCulture blog, with the goal of being a meeting place for good bread lovers, professional bakers, home bread fans and foodies.

BreadCulture grew in the right direction and always keeping the defense of the authenticity of a noble and austere product, so  imitated and so unique at the same time, is healthy and that’s Bread.

Today, some years later,  the evolution of this BreadCulture it’s real. We are proud we have helped to achieve this goal. A growing number of people cares and appreciates what they eat, and of course what they called a real good bread.

Now at 2015 we have relaunched our website, to continue consolidating our position regarding the good food and good bread culture.

Thank you all! we will continue making BreadCulture!
Jordi Morera